Profesionálna domáca starostlivosť so šampónmi Syoss

starostlivosť so šampónmi Syoss

Kvalita vlasov závisí aj od toho akú kozmetiku na vlasy používame. Vôbec nie je jedno, aká je zložka šampónu, alebo kondicionéru ak máme suché alebo mastné vlasy. Šampóny na rôzne typy vlasov sú vyvinuté tak, aby nám ponúkli riešenie na dané problémy. Nemusíme mať ani problematické vlasy, dôkladná starostlivosť je nevyhnutná preto, aby boli naše vlasy zdravé a krásne. Prečo je dôležité používať šampón? Šampóny nielen očistia a odmasťujú vaše vlasy, ale obsahujú aj rôzne výživné látky, ktoré vyživujú vlasy, dodajú im lesk a objem. Ak by sme používali iba vodu, tieto vitamíny by sa nedostali do vláskov. Dnešným trendom je používať čoraz viac prirodzených metód aj v starostlivosti o telo a preto sa aj kozmetické značky usilujú používať kvalitné prírodné ingrediencie.

Ako si správne umývať vlasy?

Správne umývanie vlasov si vyžaduje čas. Najprv si treba poriadne rozčesať vlasy, aby ste vlasy zbavili laku a gélu, alebo iných kozmetických prípravkov, ktoré každodenne používate. Rozčesaním vlasov  si uľahčíte aj proces umývania vlasov, pretože sa vlasy nezamotajú. Pred samotným umývaním vlasov šampónom si poriadne navlhčite vlasy, až potom naneste šampón. Dávajte pozor aj na to, aby ste nepoužívali príliš veľa šampónu – odporúčaná dávka závisí od dĺžky vlasov, ale jedna čajová lyžička šampónu by mala stačiť aj na dlhšie vlasy. Najlepšie je, ak šampón napeníte už  v ruke, a penu vmasírujete do vlasov a pokožky hlavy. Používate kozmetiku na vlasy ako je lak, kondicionér, gél alebo wax? Tak určite počítajte s tým, že si vlasy musíte umyť dvakrát. Najprv vlasy zbavíte laku a mastnoty, a druhým umytím vyživujete vlasy. Na umývanie vlasov používajte vždy vlažnú vodu. Ani studená ani príliš horúca voda nemá dobré účinky na vlasy. Aj vy venujete viac pozornosti umývaniu vlasov  než samotnému opláchnutiu vlasov? Odporúčame vám trikrát viac času tráviť opláchnutím vlasov. Pýtate sa prečo? Spolu s penou zo šampónu si oplachujete z vlasov aj všetky nečistoty a zvyšky použitej vlasovej kozmetiky. Ak používate kondicionér, krém alebo vyživujúcu masku na vlasy, nanášajte ich na mokré vlasy. Zaobchádzajte s vlasmi opatrne, kým nie sú úplne suché. Mokré vlasy radšej nečešte, alebo iba s jemnou kefou, zabaľte ich radšej do uteráka. Najlepšie je, ak si vlasy vysušíte na slnku – vtedy budú najzdravšie. Ak používate fén, dajte pozor na teplotu – príliš horúci vzduch môže vlasy poškodiť!

Predstavujeme vám šampóny Syoss

Poznáte značku Syoss? Ak túžite po profesionálnej vlasovej starostlivosti, produkty Syoss sú pre vás ako stvorené. Pre krásne vlasy ako zo salónu!

Šampón Pure Smooth

Hľadáte šampón, ktorý neobsahuje žiadne parabény a silikóny, ale napriek tomu dodá vašim vlasom silu a lesk? Značka Syoss vám ponúka viacero produktov, ktoré sú šetrné nielen k pokožke hlavy a k vlasom, ale aj k prírode. Máte normálne, alebo hrubé vlasy? Micelárny šampón Syoss Pure Smooth ich zjemní natoľko, že budú vďaka nemu vaše vlasy hladké a krásne! Tento šampón neobsahuje silikón, umelé farbivá, ani minerálne oleje, ktoré by na pokožke hlavy mohli vyvolať alergickú reakciu. Môžu ho používať aj ľudia s citlivou pokožkou pretože je produkt maximálne hypoalergénny. Hypoalergénnu kvalitu zabezpečuje aj certifikácia ECARF. Micelárny šampón jemne očistí pokožku hlavy a efektívne odstráni mastnotu. Syoss šetrí aj prírodu, šampón Smooth je certifikovaný ekoznačkou EU, a dokonca časť obalu je vyrobená z recyklovaných materiálov. To najlepšie pre vás, a pre životné prostredie!

Šampón Syoss Volume na objem

Máte tenké, jemné a často spľasnuté vlasy? Objem majú iba vtedy, ak na ne aplikujete minimálne polovicu doma nájdených kozmetických vlasových prípravkov? Už na to zabudnite! Vyskúšajte šampón Syoss Volume, ktorý je určený práve na to, aby vaše spľasnuté vlasy dostali silu a objem! Šampón Syoss Volume obsahuje látku na zväčšenie objemu vlasov,  látku aktivizuje teplota z fénu. Tento efekt vydrží až 48 hodín. Dobrou správou ale je, že tento produkt neobsahuje silikón.

Silikón je látka, ktorá síce dodá vašim vlasom lesk, ale vlasy pritom veľmi zaťaží, pretože na vlasoch vytvára vrstvu, cez ktorú sa k vlasom nedostáva dostatočné množstvo vzduchu.Nehovoriac o tom, že je veľmi náročné odstrániť silikónový šampón, je potrebné si opláchnuť vlasy viackrát.  Pre lepší výsledok používajte aj kondicionér Syoss Volume, ktorý si už môžete kúpiť aj v praktickom sprejovom obale.

Šampón Syoss Pure Fresh pre svieži pocit

Existuje vôbec osviežujúcejší moment ako umývanie vlasov po tréningu a ešte k tomu s obľúbeným šampónom? Myslíme si, že je málo takýchto okamihov v našom každodennom živote. Syoss Pure Fresh micelárny šampón vám svojou sviežou vôňou určite vylepší ešte aj tento dokonalý moment. Šampón je vhodný na normálne vlasy  a môžete ho používať aj každodenne – ak je to nevyhnutné. Hlavným poslaním šampónu je šetrné čistenie vlasov a pokožky hlavy. Jednoduchý šampón s kvalitou a profesionalitou kaderníkov. Šampón je jeden z radu produktov „Pure“, neobsahuje silikón, umelé farbivá, ani minerálne oleje, ktoré by mohli u citlivých ľudí vyvolať alergickú reakciu. Zvoľte si tento produkt ak máte normálne, „bezproblémové“ vlasy, a keď vám záleží aj na životnom prostredí. Produkt neobsahuje škodlivé látky, síce obal je z plastu, ale je aspoň z časti z recyklovaného materiálu.

Rýchla pomoc – suchý šampón pre mastiace sa vlasy

Stalo sa vám to už niekedy, že ste si neumyli vlasy, lebo ste si mysleli, že budete celý deň samy doma, ale dostali ste nečakanú návštevu? Alebo ste boli už príliš unavené na to, aby ste si pred spaním umyli vlasy? Syoss vám ponúka rýchle a efektívne riešenie! Mnohých ľudí trápi, že sa ich vlasy mastia príliš rýchlo a povedzme si pravdu - umývať si vlasy každý deň je veľmi náročné. Vyskúšajte suchý šampón od značky Syoss a získajte navyše plus jeden deň bez mastnoty! Ako tento produkt funguje? Fľašu pred použitím poriadne pretrepte, a vlasy si vyčešte. Suchý šampón naneste na vlasy - hlavne na mastné časti. Prášok nechajte trošku pôsobiť  a potom ho uterákom vmasírujte do vlasov. Efekt šampónu je bezodkladne viditeľný. Suchý šampón ale nepoužívajte každodenne, lebo vysušuje pokožku hlavy.

Šampón Syoss bez silikónu

Vaše vlasy sú bez lesku a potrebovali by ste šampón, ktorý intenzívne pomáha pri regenerácii vlasov? Syoss Silicone Free šampón odporúčame pre tých, ktorí si myslia, že ich vlasy potrebujú oddych od kozmetických prípravkov. Väčšina šampónov obsahuje silikón, no aj napriek tomu, že táto látka pomáha efektívne regenerovať poškodené a suché vlasy, ľuďom s citlivou pokožkou môže spôsobiť nepríjemné chvíle. Silikón vytvára na vlasoch ochrannú vrstvu, ale niekedy môže zapríčiniť aj príliš rýchle mastenie sa (hlavne, ak pri umývaní vlasov používame príliš veľa šampónu). Značka Syoss sa snaží používať najlepší pomer silikónov, ktoré vlasom pomáhajú, ale ak sa chcete vyhnúť silikónu úplne, šampón Syoss Silicone Free je pre vás stvorený. Neobsahuje ani parafín, napriek tomu účinne čistí vlasy a pomáha pri regenerácii vlasov. Intenzívnu starostlivosť si môžete teraz jednoducho kúpiť v 500 ml balení. :)

Regeneračný šampón Syoss Repair

Poškodené vlasy? Zabudnite na ne! Syoss Repair šampón na poškodené vlasy vám pomôže pri regenerácii vlasov. Používajte ho, ak potrebujete efektívnu pomoc pre vaše suché vlasy. Regeneračný šampón obnovuje a posilňuje vlasy, vytvára ochranu pred lámavosťou. Vaše vlasy budú oveľa odolnejšie voči podráždeniu. Samozrejme, nečakajte okamžitý výsledok, ak používate iba šampón. Najlepší efekt dosiahnete, ak regeneračný šampón používate v kombinácii s kondicionérom a balzamom Syoss Repair. Dôkladne ho vmasírujte do vlasov, nechajte trošku pôsobiť a vlasy opláchnite. Šampón aj balzam regenerujú existujúce poškodenie vlasov, tak, že vypĺňajú vlasové vlákna a intenzívne zvyšujú pružnosť a silu vlasov. Používajte tento produkt pravidelne a výsledok máte zaručený!

Šampón Syoss Color Tech

Farbené vlasy si vyžadujú extra starostlivosť nielen preto, aby ich farba bola dlhotrvajúca a intenzívna, ale aj preto, lebo sú farbené vlasy viac zaťažené. Šampón Syoss Color Tech je vyvinutý na farbené vlasy. S jeho používaním môžeme predĺžiť žiarivosť  farby: chráni ju až 12 týždňov. Ako značka píše na svojej stránke, šampón vo vlasoch uzatvára farebné pigmenty, a takto zachováva farbu. Vedeli ste, že za vyblednutie farby vlasov  môže predovšetkým slnečné žiarenie. Preto je potrebné zvoliť si taký šampón, ktorý obsahuje UVA/UVB filter. Šampón Colorist môžete používať aj na zosvetlené a melírované vlasy. Môžete ho kúpiť v 500 ml balení, používajte ho v kombinácii s kondicionérom. A pre lesk farby vám odporúčame použiť sprej Syoss Colorist Gloss Wonderspray. Výsledok bude až neuveriteľný!

Šampón Curls&Waves na dokonalé kučery

Máte kučeravé alebo vlnité vlasy? V tom prípade šampón Syoss Curls&Waves (s novým názvom Curl Me) je pre vás ako stvorený! Každý človek, ktorý má rovné vlasy si myslí, že mať kučeravé vlasy je tá najlepšia vec: umyť si vlasy, vysušiť si ich, a nič viac sa s kučeravými vlasmi robiť nemusí - je na svete , krásny účes. Ale toto je iba mýtus. Ľudia s kučeravými vlasmi tiež potrebujú dôkladnú hydratáciu a starostlivosť vlasov, aby kučery neboli suché, bez energie. Prirodzené kučery ale nie sú ako zo salónu. Vlasy majú samostatnú „vôľu“ , a ak sa ich nepokúsime skrotiť kefou, fénom alebo kozmetickými prípravkami, vyzerajú, ako keby by sme mali na hlave vtáčie hniezdo. Šampón Curls&Waves s profesionálnym Curve-Discipline komplexom dopomôže k tomu, aby mali vaše vlasy prirodzenú a perfektnú poddajnosť bez fénovania. Značka Syoss ponúka kondicionér aj tvarujúci balzám, ktorý pomáha pri tvarovaní účesu. Tento hydratačný šampón na vlnité a kučeravé vlasy si môžete kúpiť v 500 ml balení.

Šampón Syoss Keratin

Viete, načo slúži keratín? Skoro 90 % vlasov tvorí látka keratín, ktorá je vlastne vláknitý proteín. Zodpovedá za lesk, kvalitu, pevnosť, ale aj za rast vlasov. Vlasy s dostatočným obsahom keratínu sú odolnejšie voči vonkajším vplyvom, vyzerajú zdravo. Ak sú vaše vlasy poškodené, suché, lámavé, možno by potrebovali viac keratínu. Táto látka intenzívne ošetruje a posilňuje slabé a lámajúce sa vlasy, vytvára na vlasoch ochrannú vrstvu, pomocou ktorej prinavráti vlasom zdravú a prirodzenú štruktúru. Táto ochranná vrstva chráni vlasy aj pred vysušením. Použitím šampónu Syoss Keratin Hair Perfection budú vaše vlasy pružné, lesklé, a aj pri upravovaní účesu budete mať ľahšiu prácu. Pre jednoduchšie rozčesávanie vlasov používajte šampón v kombinácii s kondicionérom, ktorý pomáha aj pri regenerácii vlasov. Obnovte a vyživte svoje vlasy zvnútra!

 

Značka Syoss vyrába profesionálne výrobky na dôkladnú starostlivosť vlasov. Ich produkty, zloženia a receptúry sú testované a overené profesionálnymi kaderníkmi. Šampóny, kondicionéry a rôzne prípravky ako spreje a balzamy obsahujú tie najkvalitnejšie látky, ktoré by vám odporučili aj profesionálni kaderníci. Vyberte si šampón vždy podľa typu vlasov  a vaše vlasy budú vždy krásne ako zo salónu!