Rozvoňajte svoju domácnosť vonnými sviečkami

sviečka-2

Pre vytvorenie pohody v domove je vhodné dbať na viacero aspektov. Zárukou dobrej nálady a príjemných chvíľ sú jednoznačne vône, ktoré sa v domácnosti nachádzajú. O (nielen) sviatočnú atmosféru sa môžu postarať aj sviečky alebo rôzne osviežovače do domácnosti.

Príjemná vôňa v domácnosti vytvára pocit sviežosti a čistoty. V prípade sviečok, difuzérov a osviežovačov hovoríme tak aj o estetických doplnkoch a dekorácií do bytu či domu. Tieto môžete vystaviť na stolík, komodu či do predsiene, keďže nikde to nebude krok vedľa.

Nalaďte sa na Vianoce

Ak by sme sa mali spýtať ľudí, že kedy podľa nich začínajú Vianoce, tak s najväčšou pravdepodobnosťou by sme dostali odpoveď, že vtedy, keď zacítia vianočné vône. Najobľúbenejšie sú preto vonné sviečky, ktoré sa postarajú o dokonalú sviatočnú atmosféru. Vôňa čerstvého ihličia, vareného vína, jablka so škoricou alebo medovníkov tak môže rozvoniavať vo vašej kuchyni počas sviatočného varenia, pečenia a dekorovania izieb. Vonné sviečky celkovo vytvárajú nielen dobrú vôňu, ale aj pozitívne pocity zo sálajúceho tepla a zároveň primeranú atmosféru na romantiku počas dlhých zimných nocí. Výber tej správnej sviečky vo vás tiež môže vyvolať dobrú náladu alebo aj zbaviť bolesti hlavy.

aromatic-candles-coffee-and-sandalwood-scented-can-XHUMQ6U

Aroma difuzér ako hit roka 2020

Azda najobľúbenejšími vonnými prvkami v domácnosti sa v tomto roku stali aroma difuzéry, ktoré sú zároveň často využívané ako elegantné prvky dekorácie v domácnosti. Na trhu sú dostupné rôzne druhy aromatických i jemných vôní, ktoré zapadnú do každej miestnosti v domácnosti. Medzi osviežovače, ktoré sú nenáročné na údržbu, patria aj elektrické a automatické osviežovače. Elektrické osviežovače, sú prispôsobené na využitie do zásuvky a tak sú maximálne diskrétne a nenápadné. Ich výhodou je tiež to, že si môžete prispôsobiť intenzitu vône, takže sa môžete vyhnúť nechcenej bolesti hlavy pri silnej vôni, alebo na opak, pridať na intenzite keby ste chceli zakryť vôňu vyprážanej ryby alebo nevydareného spáleného koláča. Automatické osviežovače majú tú výhodu, že sa o ne nemusíte vôbec starať, nakoľko fungujú jednoducho – bez elektrina a na baterky. Okrem toho zapadnú do každej izby, keďže sa dajú prispôsobiť k dominantnej farbe nábytku v domácnosti.

scented-woods-and-white-towel-for-spa-MNQ5GZA

V prípade, že by sa Vám minuli náplne do niektorej z vôní, tak sa nemusíte zbaviť Vášho obľúbeného osviežovača. Na eshope eurodrogeria.sk nájdete množstvo náhradných náplní do každého druhu z osviežovačov. Na výber máte množstvo vôní, od výmyslu sveta napríklad aj obľúbenú vanilku, levanduľu, čokoládu alebo dokonca aj vôňu vianočného pečiva. Je už len na Vás, pre ktorú z nich sa rozhodnete.