Darčekový set ako dokonalý darček pre muža

eurodrogeria_darcek_set

Každý rok to príde. Narodeniny, meniny, Vianoce alebo rôzny iný sviatok. Počas týchto sviatkov by sme jednoznačne nemali zabúdať na svoje drahé mužské polovičky, bratov alebo otcov. A čo im podarovať? Častokrát sa naskytá táto otázka azda každej žene. Riešením sú väčšinou praktické darčeky, medzi ktorými sú najvďačnejšie darčekové sety.

Napriek tomu, že sa môže zdať, že darčekové sety sú jednoduché darčeky, opak je pravdou. Medzi chlapmi hovoríme o najvďačnejších darčekoch, ktoré potešia nielen ich, ale aj ich nežné polovičky, nakoľko sa môžu rozhodnúť pre vône, ktoré im najviac vyhovujú. Najobľúbenejšou variáciou sú kozmetické darčekové sety, ktoré sú v ponuke od rôznych firiem v rôznorodých kombináciách produktov. Nápomocnou pri výbere môžu byť aj tóny vôní, ktoré chlap uprednostňuje. Niektorí maju radšej svieže vône, niektorí zas silnejšie-korenisté. 

man-taking-present-from-wife-PQR5SP2

Azda medzi najobľúbenejšie kozmetické značky pre mužov patrí Old Spice, ktorý je dostupný vo viacerých variáciách. Najčastejšie hovoríme o spojení sprchovacieho gélu a deodorantu v spreji, ale značka ponúka už aj balíčky s vodou po holení. Balíčky sú dostupné v prevedeniach ako Captain, Citron, Whitewater a Wolfthorn. Značka Old Spice sa vyznačuje viacerými charakteristickými črtami. Všetky sprchové gély sú zároveň aj šampónom, ktorý dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky aj vlasov a zároveň blokuje telesný zápach. Parfumovaný deostick Old Spice zas účinne zabraňuje nepríjemnému poteniu, ošetruje citlivú pokožku podpazušia a zanecháva ju voňavú dlhé hodiny. Voda na holenie napomáha hojeniu drobných poranení a dodá pocit sviežosti a energie.

basic-skin-care-cosmetic-products-and-accessories--PH8497E

Zmenou môže byť aj napríklad značka Denim, ktorá ponúka kombináciu sprchovacieho gélu a deo spreju, v rámci účinného bola proti potu. V ponuke sú tri variácie ako Wild, Black a Gold, ktoré na základe korenistých tónov vyhovejú odvážnejším mužom. V letnom období zas najviac schladí Axe Ice Chill darčekový set duo, ktorý vďaka sviežej vôni a zloženiu osvieži telo a myseľ.

male-beauty-concept-Z46793H

Výhodou darčekových setov je nielen radosť z nich, ale aj skutočnosť, že niektoré produkty sú takto dostupné v limitovanej edícii a v obmedzenom množstve. Pre svojich milovaných tak môžete zabezpečiť jedinečný darček na niektorý zo sviatkov. Stále rozširujúcu sa ponuku aj darčekových setov nájdete na našom eshope.