Šetrná domácnosť k prírode vďaka EKO pracím a čistiacim prostriedkom

eurodrogeria_frosch

Aj vy často rozmýšľate nad tým, ako si vytvoriť lepšiu budúcnosť? Napadlo Vám, že niekedy odpovede na podobné otázky nájdete doma, vo svojej domácnosti? Začať by ste možno aj mohli tým, že vyskúšate niektorý z EKOlogických čistiacich alebo pracích prostriedkov vo svojej domácnosti, ktoré majú rovno viacero výhod.

Jednou z výhod ekologických čistiacich a pracích prostriedkov je nepochybne šetrnosť k prírode a tým pádom aj k ľudskému zdraviu. Ekologické čistiace prostriedky sú založené na koncepte prírodných ingrediencií a na osvedčených domácich prostriedkoch ako sú ocot, citrón a sóda. Tieto ingrediencie sú známe v domácnosti už z minulosti a značka Frosch sa ich rozhodla využiť pri prostriedkoch, ktoré sú dostupné za výhodné ceny a na rôzne účely. V ponuke je celý rad produktov do kuchyne, kúpeľne a nemôžu chýbať ani pracie prostriedky.

Čistiace prostriedky, ktoré sú šetrné k pokožke i prírode

V kuchyni, počas každodenného života, jednoznačne nemôže chýbať ten správny prostriedok na umývanie riadu. Jedným z takých môže byť napríklad Frosch BIO balzam na umývanie riadu s vôňou granátového jablka, ktorý dožičí Vášmu riadu dokonalý lesk a čistotu. Receptúra na báze rastlinných tenzidov odstráni účinne každú mastnotu a nečistotu a zároveň ošetruje Vaše ruky. Fľaša je zo 100% odpadového materiálu, takže sa nemusíte obávať ani o opätovní vytvorenie plastu pri kúpe tohto produktu. V kuchyni môže byť ešte nápomocný čistič na povrchy s prírodnou sódou, ktorý účinne odstraňuje mastnoty a nečistoty.

young-woman-washes-dishes-with-wooden-brush-with-n-4B585DJ

Čistenie so silou prírody je možné aj v kúpeľni, kde sa môžete spoľahnúť aj na odstránenie vodného kameňa alebo rôznych usadenín vo vani, sprchovacom kúte a na kachličkách. Takýmito pomocníkmi môžu byť napríklad Frosch čistič na kúpeľne a sprchy alebo čistiaci krém a eko WC čistič, kde sa pri všetkých prostriedkoch môžete spoľahnúť na účinnosť citróna. Na našom e-shope tiež nájdete aj náplne tekutých mydiel, ktoré sa tiež vyznačujú svojou šetrnosťou k pokožke.

Pracie prostriedky nie len pre citlivú pokožku najmenších

Pri Frosch pracích prostriedkoch sa môžete spoľahnúť nie len na ich ekologické zloženie, ale aj na istotu, že bude najlepšou voľbou pre Vašu i pokožku Vášho dieťaťa. Napríklad konkrétne v prípade Frosch EKO pracom prostriedku na dojčenskú bielizeň hovoríme o hypoalergénnom zložení, ktoré je vhodné pre citlivú detskú pokožku. Jeho účinné zloženie s prírodnými výťažkami z harmančeka odstraňuje odolné škvrny napr. od kaší alebo mrkvy. Používať ho môžete v kombinácii s avivážou z mandľového mlieka, ktorá ošetruje a chráni textilné vlákna prírodným spôsobom a zachováva prirodzenú priedušnosť prádla. Neobsahuje dráždivé parfumované zložky, farbivá a konzervanty pre maximálne zníženie rizika podráždenia pokožky či alergií.

woman-is-doing-laundry-GQLW826

Ekologické čistiace prostriedky ponúkajú množstvo výhod a je už len na Vás, či sa pre niektoré z nich rozhodnete. Celý sortiment EKO čistiacich a pracích prostriedkov nájdete na našom e-shope.