Povedzte stop rôznym nežiaducim pachom s Air Wick

eurodrogeria_blog_airwick_ok

Spálená hrianka, zmoknutý pes alebo špinavé prádlo? V domácnosti sa jednoznačne stretávate s nežiaducimi zápachmi, ktorých by ste sa najradšej zbavili ihneď. Našťastie na našom eshope sa dá nájsť riešenie v podobe širokej ponuky osviežovačov.

Ruku hore, kto sa ešte nestretol s takouto nepríjemnou situáciou. Doniesli ste domov dieťa zo športového tréningu a mali ste čo robiť, aby ste zvládli ten moment kým ste naložili prepotené oblečenie do práčky. Tá chvíľa sa Vám zdala nekonečná, nakoľko to oblečenie už nejaký ten čas stálo v taške, a tak sa chytáte prvého osviežovača, ktorý doma máte. Ale je naozaj účinný? Zachránil Vás? Ak ste si na obidve otázky odpovedali nie, tak pre Vás máme dobrú správu. Riešenie je veľmi jednoduché, postačí Vám zaobstarať si niektorý z osviežovačov od Air Wick.

Air Wick Freshmatic ako dokonalý spoločník do domácnosti

Či už sa nachádzate v kuchyni, spálni alebo v obývačke, tak vašu pohodu môžu narušiť rôzne nežiaduce vplyvy. Od pripáleného obeda cez zmoknuté domáce zvieratko, sa môžete stretnúť s rôznymi pachmi. Riešením môže byť napríklad niektorý z osviežovačov vzduchu od Air Wick, ktorý poslúži nielen ako prvá pomoc v takýchto prípadoch, ale aj ako prevencia. Nevtieravým a zároveň elegantným riešením môže byť Air Wick Freshmatic aj so strojčekom, ktorý si môžete vybrať podľa Vášho vkusu alebo dizajnu interiéru. Následne si môžete vybrať aj z rôznych druhov vôní, pričom v ponuke sú rôzne svieže vône zo záhrady ako napríklad levanduľa, magnólia a mango alebo kombinácie rôznych tónov, ktoré vytvárajú komplexnú vôňu. Vône z rady Life Scents sú tak prvé neustále sa meniace vône, ktoré vytvoria skutočný životný zážitok. Vyberte si z troch nastavení pre dosiahnutie požadovanej intenzity vône a zariadenie zaveste na stenu, alebo položte na poličku či skriňu.

a-wet-black-schnauzer-dog-in-towel-is-bathing-stan-XGZRLNY

Instantná pomoc vďaka Air Wick Pure

Niekedy sa stane, že potrebujeme pomoc ihneď. V tom prípade je dobré mať po ruke niektorý z osviežovačov Air Wick Pure, ktorý vďaka svojmu zloženiu bez obsahu vody neutralizuje pachy bez akejkoľvek kondenzácie a v domove rozptyľuje úžasne sviežu vôňu. Pôsobí rýchlo a potláča všetky pachy. Pre tých, ktorí majú radi prírodné ingrediencie a dbajú na ochranu prírody máme tiež riešenie. Air Wick Botanica svieži ananás a tuniský rozmarín nielen osvieži vaše priestory, ale v jeho zložení nájdete len prírodné ingrediencie.

zero-waste-bathroom-concept-eco-natural-shampoo-82S2QR9

Príjemná vôňa aj v aute

V prípade sviežej vône netreba zabudnúť ani na interiér auta. Na našom eshope je dostupných viacero značiek osviežovačov do auta, z ktorých je možné si vybrať tú najlepšiu. Často sa však stáva, že sa cestujúci cítia nepríjemne počas cestovania, pretože použitá vôňa je príliš silná. Buďte preto opatrní vo vašom výbere a dbajte na intenzitu vône. Intenzita vône sa dá nastaviť napríklad pri vôňach Ambi Pur Car.

smiling-female-student-in-the-car-driving-school-FFNYLH2

Okrem toho, že sa hovorí čistota, pol života, malo by sa dbať aj na celkový dojem v byte alebo v aute. Osviežovače môžu dopomôcť k vytvoreniu tohto pozitívneho pocitu, a tak sa budete nielen vy tešiť na návštevu svojho auta či domova, ale aj vaši známi a priatelia.