Dezinfekcia (nie len) v čase koronavírusu. Aké prostriedky nemôžu chýbať doma?

eurodrogeria_dettol

Sobotňajšie upratovanie je v mnohých rodinách pravidelným rituálom. V poslednom čase je avšak dôležitá aj prevencia voči baktériám a vírusom. Najlepšími pomocníkmi v týchto časoch tak môžu byť rôzne dezinfekčné prostriedky, ktoré sa postarajú o ochranu pred neviditeľnými nepriateľmi. V ponuke na našom eshope nájdete široký sortiment dezinfekčných produktov na povrchy a rôzne gély a mydlá na ruky.

Dezinfekčné prostriedky sa stali každodennou súčasťou našich životov. V rámci prevencie by sme si tieto dobré zvyky mali ponechať a v tom prípade by sme nemali zabudnúť na ich zabezpečenie včas, aby sme náhodou neostali bez nich. Jednoznačne v nákupnom košíku nemôžu chýbať dezinfekčné prostriedky na povrchy a rôzne mydlá a gély na ruky.

Dezinfekčné mydlá a gély

Už odmalička nás rodičia učili, že si treba často umývať ruky. Tieto zvyky sú už teraz samozrejmosťou a v čase koronavírusu, treba umývaniu rúk venovať výnimočnú pozornosť. Pritom nám tiež pomáhajú rôzne antibakteriálne mydlá. Napríklad rada Dettol antibakteriálnych emulzií na umývanie rúk poskytuje nielen jemnú starostlivosť a sviežu vôňu rukám ale aj ničí 99,9% baktérií. Okrem toho nevysušuje pokožku, je vhodné pre každodenné použitie, chráni proti širokému spektru neviditeľných baktérií. Na cestách sú najväčšími pomocníkmi aj antibakteriálne gély, ktoré sú rýchlou záchranou v prípade, ak na blízku nie je voda, alebo iný spôsob ako si očistiť ruky od možných baktérií.

hand-desinfectant-during-quarantine-NVHZ63K

Dezinfekcia povrchov

Okrem prevencie v podobe omývania rúk je potrebné nezabúdať na pravidelnú dezinfekciu povrchov v domácnosti. Opornými bodmi by mali byť najmä kľučky, stoly, mobilné telefóny, notebooky a povrchy, ktoré sú najviac v kontakte s ľuďmi. Na povrchy sú už dostupné rôzne Dettol spreje a utierky, ktoré uľahčia každodenné preventívne upratovanie. V prípade umývania podláh a plôch sú dostupné Sanytol čističe. Tie by jednoznačne nemali chýbať pri upratovaní rôznych podnikov, kancelárskych priestorov, predajní ale aj domácností.

hands-cleaning-laptop-computer-to-avoid-coronaviru-QXK5XE5

Dezinfekčné prípravky na prádlo

V prípade maximálnej prevencie sú v ponuke aj dezinfekčné prostriedky na prádlo. Napríklad Sanytol dezinfekčný prípravok na prádlo a bielizeň zahubí 99,9 % baktérií, plesní a vírusov vrátane vírusu chrípky typu A (H1N1). Dezinfikuje a čistí bez odfarbenia. Absorbuje a ničí pachy tým, že odstraňuje ich príčinu (mikróby). Nezanecháva škvrny a je šetrný k textíliám.

housewife-pouring-floor-cleaning-liquid-EX63NEE

Okrem toho sú v ponuke aj rôzne dezinfekčné prostriedky, ktoré sú prispôsobené na použitie do kuchyne alebo kúpeľne, ktoré tak obsahujú aj aktívne látky na odstránenie vodného kameňa alebo mastnoty v domácnosti. Zaujímavosťou sú tiež aj osviežovače, ktoré okrem toho, že textíliám dodajú vôňu, tak sa môžete spoľahnúť aj na ich antibakteriálne a dezinfekčné prostriedky. Pre celú našu ponuku antibakteriálnych a dezinfekčných prostriedkov navštívte náš eshop.