Orientálne parfémy a telová kozmetika ako dokonalý darček pre ženu

eurodrogeria_parfem

Meniny, narodeniny či rôzne sviatky nežného pohlavia spôsobujú mužom neraz bolesť hlavy. Parfémy a kozmetika sú klasikou, avšak ich výber nie je jednoduchý. Trh je presýtený a je ťažké odhadnúť ideálnu vôňu pre vašu vyvolenú? Riešením môže byť rozmáhajúca sa orientálna telová kozmetika a parfémy od talianskej značky Tesori d´Oriente.

Značka Tesori d´Oriente vyrobila za 10 rokov pôsobenia desiatky vôní a produktov, ktoré slúžia na wellness a rozmaznávanie zmyslov. Talianska parfumová značka vďaka svojim orientálnym vôňam prináša dovolenku do nejednej kúpeľne či spálne. Značka hlása, že čas venovaný sebe nikdy nie je strateným časom. Naopak - je vaším najväčším pokladom. Rozhodnúť sa môžete pre parfémy, sprchovacie gély a telové krémy, ktoré Vás rozmaznajú a zavezú v zmysloch do rôznych kútov sveta.

Sprchové gély

Azda najväčším favoritom od značky v rámci telovej kozmetiky sú sprchové gély. Jednotlivé sprchové gély sa vyznačujú výraznými orientálnymi vôňami, ktoré ostanú na pokožke počas celého dňa. Najznámejším je napríklad vôňa Tesori D' Oriente Ayurveda, ktorá je typická piatimi vzácnymi ájurvédskými prísadami ako sú amla olej, neemový olej, sezamový olej, aloe vera a nechtík. Všetky sprchové gély z tejto rady sa vyznačujú svojou luxusnou vôňou a tým, že pokožku zanechajú jemnú a voňavú.

tesori1

Telové krémy

Telové krémy od značky Tesori d´Oriente spolu so sprchovými gélmi vytvárajú dokonalú kombináciu pre luxusný wellness zážitok z jednotlivých vôní. Rovnako ako aj pri sprchových géloch, tak aj pri krémoch si môžete vybrať z vôní, ktoré reprezentujú orientálne krajiny. Krémy majú ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebe do čerstvo osprchovanej pokožky. Výhodné 300ml balenie tak bude ideálnym spoločníkom počas zimného obdobia, kedy pokožka potrebuje extra hydratáciu.

tesori2

Parfémy

Viaceré luxusné parfémové značky sa vyznačujú charakteristickými vôňami, ktoré sa časom môžu zdať nudné a často používané. Pri parfémoch od značky Tesori d´Oriente sa toto stať nemôže, keďže každá z vôní je jedinečne orientálna a pripomína dovolenku v rôznom kúte sveta. Stať sa tak môžete japonskou princeznou, manželkou arabského šejka alebo indickou princeznou.

tesori3

Pre ktorú z destinácií sa rozhodnete tentokrát? Všetky z možností na cestovanie zo svojej vlastnej kúpeľne nájdete na eshope eurodrogeria.sk