Yellow&Blue Mleté olivové mydlo na pranie 200g

€6,81 €5,68 bez DPH
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Čo je to a ako to funguje

Mleté pracie mydlo zo 100% olivového oleja bez palmového oleja a živočíšnych zložiek.

Naše olivové mydlo sa vyrába z čistého gréckeho (oblasť Kalamati) olivového oleja (mastné kyseliny), ku ktorému sa pridá zásada (hydroxid sodný alebo hydroxid draselný) tak, aby došlo k tzv. saponifikácii – zmydelneniu. Mydlo znižuje povrchové napätie vody a tým pomáha rozpúšťaniu nečistôt. Na rozdiel od mnohých podobných mydiel na trhu, to naše mydlo neobsahuje palmový olej.

Detailné informácie

Podrobný popis

Na čo sa používa

Pranie:

  • Výborná voľba na detskú a najjemnejšiu bielizeň, hodváb a vlnu.
  • Vhodné pre alergikov a všetkých s jemnou a citlivou pokožkou.
  • Vhodné na ručné pranie i do práčky.

Upratovanie:

  • Možno ho využiť na umývanie všetkých drevených povrchov v domácnosti a na ručné umývanie riadu.

Ako sa používa

  • na ručné pranie
  • na pranie v automatických práčkach
  • pre alergikov (druhá voľba po mydlových orechoch)
  • na všetky druhy a farby bielizne

Vhodné na výrobu mydlového slizu.

Na čo si dať pozor

Pranie s mydlovým slizom v tvrdej vode

Pokiaľ máte tvrdú vodu (môžete to zistiť pomocou testovacieho pásika), nemusia byť výsledky prania s mydlovým slizom uspokojivé, pretože mydlové zložky sa v tvrdej vode zrážajú s minerálnymi látkami a spolu s nečistotou zostávajú vo vláknach bielizne. Bielizeň potom vyzerá byť zapraná/ zašednutá.

V tomto prípade môžete experimentovať s receptom na mydlový sliz, konkrétne s podielom pracej sódy, alebo použiť zmäkčovač a na pranie bielej bielizne prací prášok z mydlových orechov na bielu bielizeň prípadne gél na farebnú bielizeň alebo samotné rozpustené mydlové vločky (nie sliz).

Zloženie

Olea Europaea Fruit Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride.

Dodatočné parametre

Kategória: Tuhé mydlá
Hmotnosť: 0.3 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: